Tijdens de beurs Countryside in Flanders Expo koken op maandag 1 november vijf Vlaamse topchefs met hun kinderen Aanleiding voor deze ‘special' is het boek Mijn papa is de chef van journaliste en foodauteur Tine Bral. In Mijn papa is de chef vertellen elf topchefs wat ze hun kids, tussen vier en twaalf, dagdagelijks voorschotelen en hoe ze hen ingrediënten laten eten die ze niet lusten. Het kan immers niet elke dag kip met appelmoes zijn.
De chefs die op maandag 1 november in het Kooktheater van Culinaire Ambiance op Countryside samen met hun kids, koken zijn:
Angelo Rosseel (11 uur) en Clémence en Louis (restaurant La Durée, Izegem)
Viki Geunes (12.30 uur) en Gitte (restaurant ‘t Zilte, Mol)
Dominique Persoone (14.30 uur) en Julius (The Chocolate Line, Brugge en Antwerpen)
Filip Claeys (16.30 uur) en Fleur (restaurant De Jonkman, Sint-Kruis Brugge)
Erwin Denys (16.30 uur) en Andres en Jeneau (restaurant Rascasse, Kapellen)
Tine Bral is freelance culinair journaliste en schreef al heel wat boeken. Zij werkt o.a. voor NINA, het weekendmagazine van Het Laatste Nieuws, en verzorgt in deze krant ook een wekelijkse rubriek met topchef Peter Goossens. Tine werkt mee aan het tijdschrift Culinaire Ambiance, waar zij de rubriekDe Jonge Garde invult. Verder schreef zij diverse boeken waaronder De chef is een vrouw en de reeks Koken onder de 5 euro en heeft ze een succesvolle website www.detafelvantine.be -www.detafelvantine.be
Meer info over Mijn papa is de chef - www.mijnpapaisdechef.be
Meer info over Culinaire Ambiance - www.ambiance.be
Meer info over Countryside - www.countryside.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.